-5.4 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Primarul Pașcaniului, din nou în concediu. Vot online, din vacanta

Primarul municipiului Pașcani pleacă din nou în concediu de odihnă, de acestă dată în perioada 4 – 8 august a.c. Consilierii locali au fost anunțați chiar de edil în cadrul ședinței care a avut loc vineri 30 iulie, începând cu ora 10.00. În acestă perioadă, atribuțiile sale urmează sa fie preluate de viceprimarul Cristian Rățoi. Totodată, edilul a făcut apel la consilierii care fac parte dintr-o comisie de licitație pentru atribuirea spațiilor din piețele agroalimentare să își planifice și să anunțe participarea la ședință. Acum câteva zile o licitație a fost amânată după ce o parte dintre membrii comisiei au lipsit.

Tot din cauza concediilor, ședințele legislativului local si cele ale comisiilor de specialitate sunt organizate, atât cu prezență în sală, cât și online. Mai exact, trei consilieri de la PNL au votat de la distanță la ședința de vineri, situație contestată de consilierii din opoziție.

În replică, primarul municipiului a explicat că este permisă participarea online a consilierilor, când nu sunt în localitate și, că la ședința de vineri, doi dintre consilieri erau în concediu în străinătate iar, altul internat în spital.

Menționăm ca în cele șapte luni de mandat, edilul a mai avut câteva întreruperi de activitate, concediu de odihnă în perioada 11 – 21 iunie, 27 aprilie – 4 mai iar, în luna februarie, 2 săptămâni de zile în autoizolare, etc. Menționăm că, în conferințele de presă primarul Marius Pintilie obișnuiește să se plângă din cauza programului de muncă și a problemelor administrative cu care se confruntă.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow