1.7 C
Paşcani
vineri, decembrie 3, 2021

Primarul Pașcaniului, din nou în concediu. Vot online, din vacanta

Primarul municipiului Pașcani pleacă din nou în concediu de odihnă, de acestă dată în perioada 4 – 8 august a.c. Consilierii locali au fost anunțați chiar de edil în cadrul ședinței care a avut loc vineri 30 iulie, începând cu ora 10.00. În acestă perioadă, atribuțiile sale urmează sa fie preluate de viceprimarul Cristian Rățoi. Totodată, edilul a făcut apel la consilierii care fac parte dintr-o comisie de licitație pentru atribuirea spațiilor din piețele agroalimentare să își planifice și să anunțe participarea la ședință. Acum câteva zile o licitație a fost amânată după ce o parte dintre membrii comisiei au lipsit.

Tot din cauza concediilor, ședințele legislativului local si cele ale comisiilor de specialitate sunt organizate, atât cu prezență în sală, cât și online. Mai exact, trei consilieri de la PNL au votat de la distanță la ședința de vineri, situație contestată de consilierii din opoziție.

În replică, primarul municipiului a explicat că este permisă participarea online a consilierilor, când nu sunt în localitate și, că la ședința de vineri, doi dintre consilieri erau în concediu în străinătate iar, altul internat în spital.

Menționăm ca în cele șapte luni de mandat, edilul a mai avut câteva întreruperi de activitate, concediu de odihnă în perioada 11 – 21 iunie, 27 aprilie – 4 mai iar, în luna februarie, 2 săptămâni de zile în autoizolare, etc. Menționăm că, în conferințele de presă primarul Marius Pintilie obișnuiește să se plângă din cauza programului de muncă și a problemelor administrative cu care se confruntă.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI