Slider

Critici justificate la adresa Primăriei Paşcani din partea consilierilor din opoziţie privind situaţia ştrandului municipal. Deşi suntem la jumătatea lunii iunie, în plină canicula, nici până acum bazinul de înot nu a fost redeschis, la fel ca şi anii trecuţi. Liberalii cred că de vina ar fi cei din conducerea Primăriei Paşcani pe motiv că nu au luat măsurile necesare pentru rezolvarea acestei probleme.

Liderul PNL crede că ştrandul ar trebui deschis de la începutul lunii mai, nu la mijlocul verii. Totodată ar trebui amenajata şi terasă pentru activităţile comerciale. Pentru că nu au acces la astfel de facilitate motiv tinerii păşcăneni prefera să meargă în alte localităţi din împrejurimi.
În replică purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani spune că lucrările necesare pentru redeschiderea ştrandului au întârziat din cauza aprobării cu câteva săptămâni mai târziu a bugetului şi a procedurilor greoaie de achiziţii a materialelor necesare. În momentul de faţă sunt aşteptate vopselele necesare iar spre sfârşitul lunii ştrandul ar urma să fie redeschis.
Mentionam că administrarea ştrandului municipal ar urma să fie preluată de societatea PSA Pascani, fostul operator de apă şi canalizare. În acest sens a fost modificat statutul unităţii iar delegarea serviciului a fost pusă deja în dezbatere publică.

Slider