More

  Primarul Pascaniului candidează pentru un nou mandat

  Măsuri importante pentru pregătirea alegerilor locale, în organizaţia judeţeană a PSD. La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul şedinţei Biroului Politic s-a stabilit că până pe 20 februarie a.c. să fie stabiliti candidatii pentru primari şi pentru mandatele de consilieri locali.
  Până atunci vor fi făcute sondaje de opinie acolo unde PSD nu are candidati, pentru desemnarea celor care se bucura de notorietate şi încredere în rândul electoratului, şi alegeri interne în organizaţiile conduse de interimari.
  La Paşcani, actualul primar, Dumitru Pantazi, candidează pentru un nou mandat, conform unor surse neoficiale. Contactat telefonic, edilul nu a infirmat acesta informaţie şi a precizat că anunţul va fi făcut la sfârşitul lunii februarie.

  Tot pentru un nou mandat se pregăteşte să candideze şi primarul oraşului Hirlău, Radu Curca, dar şi majoritatea primarilor PSD din comunele judeţului, cu excepţia celui din Valea Seacă. De asemenea s-a stabilit de principiu, la nivel central, ca parlamentarii în funcţie să mai candideze pentru un nou mandat la alegerile parlamentare, anticipate sau la termen, din acest an.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul PMP Petru Movilă: Candidez la Consiliul Judeţean Iaşi!

  Comunicat: Candidatul PMP la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi va fi deputatul Petru Movilă, preşedintele organizaţiei judeţene. Anunţul a fost făcut astăzi,...

  Președintele PSD Iași: Costel Alexe, lasă ipocrizia la o parte! Muncește pentru oameni, nu doar pentru cumetri și fini! (P)

  Comunicat: Unii oamenii politici au o ”calitate” pe care o descopăr în ultima perioadă la foarte mulți candidați. Vor să acceadă la funcții cât...

  Tesu nu mai candidează! Are domiciliul în Canada

  Perioada de înscriere a candidaţilor pentru alegerile locale a debutat cu o surpriză. Ovidiu Tesu, păşcăneanul care a strâns semnături pentru putea intra în cursa...

  Opinii