30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Primarul din Tg. Frumos răspunde solicitărilor făcute de cetățeni

answear.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
elefant.ro
creditprime.ro
creditfix.ro
elefant.ro
oferta.oceancredit.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Primarul din Tg Frumos, Ionel Vatamanu răspunde solicitărilor făcute de cetățeni, și pe rețelele de socializare, în urma numeroaselor mesaje primite de la locuitorii orașului. Este vorba despre asflatarea străzilor din Târgu Frumos. 

Zeci de mesaje de la cetățenii orașului Tg Frumos a primit edilul orașului, Ionel Vatamnu, după ce a postat programul de modernizare, reparații și asfaltare ce se desfășoară în această perioadă în localitate. El dă asigurări că

Îmi doresc ca toate străzile din oraş să fie asfaltate şi toată populaţia să beneficieze de reţelele de utilităţi stradale şi voi continua eforturile pe care le-am început acum aproape 4 ani, când am fost ales primar al orașului Târgu Frumos, în atingerea acestui scop. În acest moment este in implementare un proiect care cuprinde 22 km de reabilitare străzi care, dacă va fi dus la bun sfârșit, va rezolva INTEGRAL această problemă. De la dumneavoastră am nevoie de răbdare si încredere! (…)

Ionel Vatamanu, la postarea sa pe pagina de Facebook, mai asigură locuitorii că se ține cont de solicitările venite din partea lor.

“Vreau să vă garantez faptul că administraţia locală nu este impasibilă la problemele cu care dumneavoastră vă confruntaţi şi la disconfortul pe care îl întâmpinaţi din cauza infrastructurii rutiere depășite, in unele zone.”

Pentru a arătat oamenilor căte s-au făcut în aproape 4 ani de mandat a realizat și o hartă cu străzile care au fost asflatate. Mai mult, a făcut și o comparație cu ce s-a făcut în 11 ani de mandat a fostului primar Gheorghe Tătaru.

Referitor la situatia strazilor, vin în faţa dumneavoastră si vă prezint realitatea aşa cum este ea:

„- in 11 ani, din 2001 pana in iunie 2012, cand am venit la cârma acestui oras, au fost asfaltate străzile: Tudor Vladimirescu, Grădinarilor, Ecaterina Teodoroiu, Th. Neculuta, Buznei, Justitiei, o parte din strada Bogdan Voda, o parte din strada Maicuta si jumatate din Str. Stefan Cel Mare si Sfânt cu o lungime totala de aproximativ 6 km (in imagine, cu albastru).

– din iunie 2012 pana in 2015 au fost asfaltate următoarele străzi, cu o lungime totala de aproximativ 11 km (in imagine, cu rosu). Strada Petru Rareș, Strada 1 Decembrie 1918, Strada Cucuteni, Strada Petru Poni, Strada Garabet Ibraileanu, Strada Ion Neculce, Strada Ion Creanga, Strada 22 Decembrie 1989, Strada Garoafelor, Strada Lalelelor, Strada Bogdan Voda, Strada Maicuta (restul ramas neasfaltat ), Aleea Petru Rares, Strada Eternitatii.

– strazi cu o lungime de 5 km, care urmează să fie asfaltate si la care au inceput lucrările. (in imagine, cu maro) Strada Crisan, Strada Zorilor, Strada Voluntari, Strada Serelor, Strada Livezii, Strada Doctor Bors, Strada Izvor, Aleea Petru Rares (stadion), Aleea Petru Rares (continuarea pana in strada Stefan Cel Mare), Fd. 22 Decembrie 1989.”

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI