More

  Primarul din Paşcani şi un grup de consilieri, “judecaţi” pentru că nu au fost găsiţi vinovaţi

  Array

  Şapte foşti sau actuali aleşi locali din Paşcani sunt implicaţi într-un nou proces penal, la Judecătoria Paşcani. Este vorba despre primarul municipiului, Dumitru Pantazi, viceprimarita Gabriela Nedelcu, administratorul public, Gică Zanet, consilieri locali Codrin Toma, Marius Pintilie şi foştii consilieri Vasile Balau şi Diana Axinte.

  Ei sunt parte într-un proces deschis la Judecatoria Pascani de doi cetăţeni, Ioan Motatu şi Dumitru Popa.  Primul termen ar urma să aibă loc pe 27 septembrie a.c.

  Cei doi sunt nemulţumiţi de modul cum a fost solutionata de procurori o plângere depusă la DNA, împotriva celor care au votat pentru delegarea serviciilor de apă şi canalizare, operatorului ieşean ApaVital Iaşi.

  Dosarul a fost soluţionat cu neinceperea urmăririi penale pe motiv că acuzaţiile nu se sustin. . Acum reclamanţii cer anularea rezoluţiei procurorilor de către judecători.

  Întrebat de reporterul BIT TV de ce în acesta acţiune apar doar o parte din consilierii care a aprobat delegarea serviciilor, Ioan Motatu a explicat:, Sunt cei care au şi alte pete, alte probleme… ştiţi dvs care…”.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet