More

  Primarul de la Târgu Frumos îl acuză pe secretar că vine beat la serviciu

  Array

  Acuzatii grave la adresa secretarului orasului Targu-Frumos, in sedinta extraordinara de marti, 30 aprilie a.c.. Primarul, Ionel Vatamanu l-a acuzat pe Mihai Tucan ca este in stare de ebrietate si ca nu duce la indeplinire sarcinile de serviciu. Secretarul nu a dat nici un raspuns la acuzatiile aduse in legatura cu alcoolul, iar un consilier a cerut cumpararea unui etilotest pentru verificarea functionarilor din Primarie.

  Sedinta a debutat inainte de toate cu o interventie a primarului. Acesta a prezentat o lege prin care conform careia, secretarul ar trebui sa intocmeasca in termen de 30 de zile un raport cu persoanele decedate din oras. Insa, nu exista o asemenea lista. In replica, Tucan a tinut sa precizeze ca acest lucru nu este precizat in fisa postului. Mai mult, el i-a cerut primarului sa nu amestece probleme persoanele care sunt intre ei cu cele de serviciu.

  Schimbul de replici dure nu s-a limitat insa doar la atat. In aceeasi sedinta , Tucan a fost acuzat ca nu se ocupa de pregatirea proiectelor de hotarare pentru sedintele de Consiliu Local si ca materialele se distribuie cu o zi inainte de intrunire, nu cu cel putin 3 zile, conform legii administratiei publice. In consecinta, consilierul Ali Ghneim s-a abtinut pentru a vota proiectele pe motiv ca nu le cunoaste destul de bine.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet