-1.1 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Primarul a prezentat bugetul si investitiile, in fata jurnalistilor

Proiectul de buget si lista de investitii ale municipiului Pascani, pentru anul 2020, au fost prezentante de primarul Dumitru Pantazi si in cadrul unei conferinta de presa.

Intalnirea cu jurnalistii a avut loc in sala de sedinte a Consiliului Local, incepand cu ora 11.00. Edilul a aratat ca in acest an veniturile estimate sunt mai mari fata de anul trecut, bani cu care vor fi sustinute cheltuielile propuse.

Cele mai importante precizari au fost facute privitor la investitiile din acest an. Bugetul propus de edil este de peste 10 milioane de lei, cu 3 milioane de lei mai mult ca anul trecut, din care 1,5 milioane lei din excedentul bugetar. Pe lista de prioritati se afla asfaltarea a sase strazi si extinderea retelelor de gaz metan in suburbii, acolo unde, pana acum, nu au fost facute astfel de investitii. De asemenea tot in acest an urmeaza sa inceapa lucrarile de modernizare a sistemul public de iluminat stradal, sa fie amenajate caile de acces si trotuarele aferente unor strazi principale din zonele Deal si Vale si sa inceapa lucrarile la proiectele de investitii din fonduri europene, aflate in diferite etape de implementare.

Primarul Dumitru Pantazi a explicat jurnalistilor ca la intocmirea proiectului de buget si a listei de investitii s-a tinut cont si de propunerile cetatenilor. Edilul sustine ca din analiza chestionarelor si a mesajelor primite, majoritatea contribuabililor isi doresc modernizarea iluminatului stradal, crearea de noi locuri de munca si asfaltarea strazilor.

Mentionam ca sedinta pentru votarea bugetelor este programata pe 20 februarie de la ora 10.00.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Copaci taiati de pe domeniul public, pentru inlocuirea unei conducte

La Pascani este usor sa tai copaci verzi de...

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...