17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Primarul a fost amendat cu 150 de milioane de lei. Registrul spatiilor verzi a fost din nou amanat

Primarul municipiului Pascani a anuntat, astazi, in cadrul sedintei Consiliului Local, ca a fost amendat de Garda de Mediu cu 150 de milioane de lei vechi. Asta deoarece groapa de gunoi de la Valea Seaca nu era sigilata dupa ce a expirat termenul ei de folosinta. Mai mul edilul pascanean a explicat ca depozitul de la marginea Pascaniului mai este folosit chiar si acum de cei de la Salubritate care prefera sa duca gunoiul menajer acolo, nu la zeci de km distanta de Pascani, din cauza preturilor mari de transport la depozitele autorizate de la Iasi sau Roman.
Primarul a spus ca va plati acesta amenda din banii sai insa le-a cerut, in mod imperativ, functionarilor din Primarie sa isi faca datoria, asa incat pana pe data de 31 martie Registrul spatiilor verzi sa fie aprobat.

Discutia a vut loc in contextul dezbaterilor cu privire la proiectul de hotarare prin care urma sa fie aprobat acest document extrem de important pentru comunitate, proiect care a fost, insa, amanat pe motiv ca datele prezentate de specialistii care au facut documentatia nu au fost verificate de serviciile de specialitate din Primarie.
Pe aceeasi tema, si ieri, in sedinta Comisiei Economice a avut loc un schimb, dur, de opinii intre consilieri si seful Serviciului de Mediu, Petrica Bunduc.
Mentionam ca Registrul spatiilor verzi este un inventar al tutur suprafetelor cu verdeata din Pascani care ar trebui protejate si pe care nu se paote construi.
Orizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow