10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Primarul a facut prezenta consilierilor nepasatori. Secretarul Zuzan refuza sa clarifice problemele pascanenilor

Premiera la o dezbatere publica de la Pascani. Primarul a facut prezenta consilierilor in fata a peste o suta de oameni adunati in sala multifucntionala pentru a discuta despre taxa de salubritate. La apel au raspuns doar trei consilieri locali, restul au urmarit intalnirea la televizor. De la discutii a lipsit si secretatul Primariei , Mircea Zuzan, cel care ar fi trebuit sa ii lamureasca pe cetateni despre legalitatea propunerilor puse in discutie. Lipsa de interes a alesilor locali fata de problemele pascanenilor se reflecta si in gradul scazut de incredere in randul pascanenilor.
“Toma Codrin – absent, Vasile Plesca- absent, Benone Mihut –absent”. Asa s-a auzit in sala de sedinte ieri dupa amiaza, la strigarea catalogului alesilor locali. Din 19 au fost prezenti doar 3 : pesedistii Vasile Halda, Vasile Axinte si liberalul Marius Pintilie.
“Sa va fie rusine!” au spus cetatenii care i-au ales desi primarul a incercat sa ii scuze pe motiv ca nu erau obligati ci doar invitati sa participe. Acesta este si motivul pentru care oamenii nu mai au incredere in alesii locali, au spus cei din sala.
De la dezbatere a lipsit si secretarul primariei Mircea Zuzan ( FOTO) , cel care se ocupa de legalitatea actelor. El ar fi trebuit sa fie prezent pentru a raspunde oamenilor la intrebarile privind legalitatea proiectului si a propunerilor din sala. Mai mult cetatenii au venit sa afle ce sa faca in conflictul cu Apa Vital. Nemultumirile s-au revarsat asupra primarului care a amenintat ca isi va da demisia din cauza acuzatiilor care i-au fost aduse.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow