Primarii s-au intalnit cu sefii judetului – VIDEO

Slider

Primarii din comunele apropiate Pascaniului si din municipiu, s-au intalnit astazi cu sefii judetului Iasi, la primaria din oras. Alesii locali si-au spus problemele in fata prefectului judetului Iasi, Marian Serbescu, dar si catre presedintele Consiliului Judetean, Maricel Popa. S-a discutat despre atragerea fondurilor europene pentru diferite proiecte, despre neregulile din fondul funciar si posibile investitii.

Dupa audientele cu zeci de cetateni din comune, prefectul judetului Iasi, Marian Serbescu, venit astazi la Pascani, a participat la o sedinta cu primarii din zona Pascaniului. La intrunire a venit si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa. Edilul din Ciohorani a fost printre primii care si-a spus oful. De la inceputul acestui an, Ticu Simion a precizat ca nu a mai avut bani pentru a da salariile angajatilor din Primarie, din cauza unei erori legislative. (vezi video)

Prefectul a precizat ca stie problema, cu care se confrunta si alte primarii din judet si ca se cauta solutii pentru remedierea acesteia.

In discutie a fost adusa si situatia drumului judetean 208 O, care este impracticabil pe vreme rea.

Presedintele Consiliului Judetean Iasi a precizat ca va cauta o rezolvare pentru repararea sau asfaltarea tronsonului.

Tot despre drumuri stricate a vorbit si primarul de la Todiresti, in timp ce edilul din Miroslovesti a facut din nou cunoscuta o problema de fond funciar.

De la aceasta intalnire au lipsit alesii din comunele Valea-Seaca, Lespezi si Cristesti. Mentionam ca sedinta cu primarii poate fi urmarita integral pe site-ul bittv.info.

Slider