More

  Primarii din preajma Pascaniului, pleaca in Ucraina

  Zeci de primari din judetul Iasi, impreuna cu reprezentanti ai Consiliului Judetean Iasi pleaca timp de aproape o saptamana in Ucraina. Edilii, printre care o parte din apropierea Pascaniului, vor face un schimb de experienta cu alesii din regiunea Vinița. Vor discuta despre autonomia locala si alte probleme din administratie. Totodata, se va discuta si despre oportunitatile de investitii.

  O delegație formată din 40 de primari din județul Iași împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean  vor efectua o vizită de lucru în regiunea Vinița din Ucraina, în perioada 11-14 decembrie. În cadrul întâlnirilor, vor fi prezentate, printre altele, si oportunitățile de investiții din județul Iași și regiunea Vinița.

  Printre edili, sunt si o parte din comunele din preajma Pascaniului, precum Cristesti, Helesteni, Valea-Seaca sau Tatarusi.

  Primarul Costel Iosub crede ca astfel de vizite sunt binevenite si ca in acest fel se vor gasi oportunitati de infratire.

  De asemenea, isi doreste ca Tatarusiul sa se infrateasca si cu localitati din vestul Europei.

  Mentionam ca parteneriatul de colaborare între județul Iași și regiunea Vinița a fost încheiat în anul 2006, iar în luna octombrie a fost semnat un acord care presupune dezvoltarea colaborărilor și în domeniul protecției și serviciilor sociale.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet