13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

Primarii din preajma Pascaniului, pleaca in Ucraina

Zeci de primari din judetul Iasi, impreuna cu reprezentanti ai Consiliului Judetean Iasi pleaca timp de aproape o saptamana in Ucraina. Edilii, printre care o parte din apropierea Pascaniului, vor face un schimb de experienta cu alesii din regiunea Vinița. Vor discuta despre autonomia locala si alte probleme din administratie. Totodata, se va discuta si despre oportunitatile de investitii.

O delegație formată din 40 de primari din județul Iași împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean  vor efectua o vizită de lucru în regiunea Vinița din Ucraina, în perioada 11-14 decembrie. În cadrul întâlnirilor, vor fi prezentate, printre altele, si oportunitățile de investiții din județul Iași și regiunea Vinița.

Printre edili, sunt si o parte din comunele din preajma Pascaniului, precum Cristesti, Helesteni, Valea-Seaca sau Tatarusi.

Primarul Costel Iosub crede ca astfel de vizite sunt binevenite si ca in acest fel se vor gasi oportunitati de infratire.

De asemenea, isi doreste ca Tatarusiul sa se infrateasca si cu localitati din vestul Europei.

Mentionam ca parteneriatul de colaborare între județul Iași și regiunea Vinița a fost încheiat în anul 2006, iar în luna octombrie a fost semnat un acord care presupune dezvoltarea colaborărilor și în domeniul protecției și serviciilor sociale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow