2.7 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Primarii din Paşcani şi Târgu Frumos chemaţi la Iaşi să spele imaginea organizaţiei judeţene a PSD -VIDEO

Aflati deja sub tirul populatiei nemultumite de masurile luate de guvern in ultima perioada, liderii PSD Iasi i-au chemat la sediul partidului pe primarii din Pascani si Targu Frumos pentru a infirma conflictul izbucnit la nivelul organizatiei judetene.

“Am fost sunat, dar pot spune ca mi s-au rastalmacit cuvintele. Eu fac parte din acelasi proiect politic. Nu ma pot desolidariza de acest program politic. Eu personal am fost ajutat in anul 2012 de guvernul USL, am atras peste 150 de miliarde de lei. Am preluat peste 250 de miliarde lei datorii”, a spus Dumitru Pantazi.

Pe aceeasi linie a mers si primarul Ioan Vatamanu, din Targu Frumos. “Am fost sunat si m-au intrebat daca la Targu Frumos s-a facut vreo schimbare sau vreo numire pesedista la directori. Pai ar fi trebuit sa fiti ajutati si dumneavoastra, nu ati fost ajutati? In Targu Frumos nu am niciun director sprijinit de PSD, dar nu este o problema. Ca si exprimare, s-a exagerat ca “primarii vor capul primarului Gheorghe Nichita”. Eu as dori nu 5%, ci 1% sa fac ce face primarul din Iasi”, a incheiat primarul Ioan Vatamanu.

De remarcat lipsa primarului Constantin Cernescu, cel care pare a fi liderul revoltei pesediste. Cum era de asteptat, viceprimarul Mihai Chirica l-a scuzat, afirmand ca primarul din Harlau are foarte multa treaba si nu poate participa la o conferinta de presa.

Intrebat despre activitatea parlamentarilor din Iasi, viceprimarul Iasului nu a reusit sa dea un raspuns concret, semn ca nu prea are ce spune despre colegii din USL, atatat timp cat acestia intr-un an au stat ascunsi, fara sa vina in fata iesenilor cu proiecte care sa-i vizeze. sursa – ziaruldepascani – VIDEO

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow