31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Primarii din judet, instruiti pentru situatiile de urgenta

Primarii din judetul Iasi, sunt invitati maine, 03 aprilie a.c, la o intrunire la sediul Prefecturii. Sedinta a fost convocata de reprezentantii Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice cu scopul de a sustine o instruire pe linii de situatii de urgenta ce pot aparea la nivelul judetului.

Sedinta cuprinde cinci puncte pe ordinea de zi, in care se vor discuta nu doar despre situatiile de urgenta ci si de modul de colectare a deseurilor de electrice si electronice din mediu rural si despre campania de depunere a declaraţiilor anuale a producătorilor de lapte deţinători de cotă de vînzări directe. In prima instanta, vor fi distribuite manuale privind managementul situatiilor de urgenta in caz de inundatii sau seceta.
Mai mult un alt punct prevede prezentarea “Programului actiunii de verificare a modului in care au fost salubrizate cursurile de apa, au fost realizate si intretinute santurile si rigolile in localitati pentru asigurarea sectiunilor de scurgere a apelor mari in caz de inundatii”.

Mentionam ca astfel de instruiri de organizeaza in perioada martie-mai 2013, in toate judetele din tara.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow