8.8 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Primarii din comune, de vorba cu guvernantii

Primarii din comunele din apropierea Pascaniului au plecat la Bucuresti. Edilii participa la intrunirea generala ce are loc anual la Asociatia Comunelor din Romania. Intalnirea se desfasoara in perioada 15-18 februarie, timp in care alesii se vor intalni cu reprezentanti de la Guvern. Principalele probleme discutate in cadrul sedintei sunt legate de fondul funciar, proasta salarizare a functionarilor din primarii precum si accesarea fondurilor europene.

Totodata, primarii au discutat si despre fondurile insuficiente date de la Guvern si spera ca la urmatoare rectificare bugetara sa primeasca mai multi bani.

La intrunire au participat alesi din Tatarusi, Miroslovesti, Helesteni, Stolniceni-Prajescu, Lespezi, Todiresti, Harmanesti si altii.

Mentionam ca Asociatia Comunelor din Romania (A.Co.R.) a fost infiintata in 1997, ca o asociatie de autoritatile locale, avand ca membrii comunele din Romania. Scopul ei este reprezentarea intereselor comunitatilor in relatia cu institutiile centrale, dar si cu cele de la nivel european sau international.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow