More

  Primarii comunelor, la sfat cu sefii judetului. 2 mil de lei impartite frateste pentru repararea drumurilor

  Array

  11 primari din comunele arondate Pascaniului, s-au intalnit astazi cu presedintele Consiliul Judetean, Cristian Adomnitei, la Primaria Pascani, pentru a discuta despre probleme cu care se confrunta fiecare comuna si anume nevoia de bani pentru reabilitarile drumurilor si a sciolilor precum si pentru realizarea sistemelor de apa si canal, la sate.

  Presedintele C.J. Iasi, le-a cerut primarilor sa isi pregasteasca proiectele, asa incat, la inceputul anului viitor, atunci cand se va da startul la o noua sesiune de finantare din fonduri europene, sa isi depuna cererile pentru a putea obtine banii necesari realizarii investitiilor, Consiliul Judetean asumandu-si obligatia de a cofinanta o parte din cheltuieli.

  Tot pentru sprijinirea primariilor comunale in cadrul sedintei Consiliului judetean a fost aprobata suma de aproape 2 mil de lei care va fi impartita, in mod egal, comunelor din judet. Banii urmeaza sa fie folositi, in special, pentru repararea drumurilor, cate cca 70.00 lei pentru fiecare primarie.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet