19.1 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Primărie frumoasă la Târgu Frumos

Primaria din Targu Frumos si-a schimbat infatisarea. Institutia publica arata precum cladirile din Viena, este impunatoare si luminata pe timp de noapte. De cateva zile, se lucreaza si in interiorul primariei: dupa terminarea programului, pentru a nu ii deranja pe functionari.

primaria tg f

139.000 de lei. Atat au costat lucrarile pentru anveloparea primariei din Targu Frumos. Odata cu aceasta investitie, a fost schimbata si infatisarea cladirii. Este mai bine luminata pe timp de noapte, a fost modificata forma geamurilor, iar spatiul din fata institutiei, reamenajat.

Locuitorii din oras sunt extrem de multumiti de noua primarie. Au postat fotografii cu institutia pe site-uri de socializare si se mandresc cu ea.
Edilul orasului, Ionel Vatamanu, a precizat ca de cateva zile au inceput lucrarile si in interiorul cladirii. Doar noaptea, pentru a nu deranja functionarii in timpul programului.

Administratia locala vrea sa schimbe total infatisarea orasului, motiv pentru care in curand se va scoate la licitatie o lucrare pentru asfaltarea a noua strazi. Mai mult decat atat, un milion de lei a fost alocat de Guvern pentru anveloparea blocului din fata Primariei, iar pana anul viitor, inca 11 blocuri vor fi modernizate.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow