Anunţ important pentru persoanele fizice sau juridice care deţin, pe raza municipiului Paşcani, terenuri si utilaje agricole sau gospodarii. De la începutul acestui an, pana la sfârşitul lunii februarie, atât cetăţenii cat si societăţile comerciale de profil trebuie sa completeze declaraţiile anuale pentru înscrierea sa actualizarea informaţiilor din Registrului Agricol.

In document sunt trecute datele privind suprafeţele terenurilor Agricole, inclusive gradinitele familiale, utilajele Agricole, păsările, animalele, familiile de albine si pomii fructiferi din gospodarii precum si construcţiile folosite. Datele nu sunt folosite pentru calcularea de noi impozite si taxe si pentru a avea o evidenta, conform cerinţelor legale. De asemenea fermierii care beneficiază de subvenţii de la stat pot obţine adeverinţele necesare, doar după completarea Registrului Agricol.
Declaraţiile se fac la Serviciul Agricol din cadrul Primariei Paşcani. Cei care nu dau curs acestei solicitări pot fi sancţionat cu amenda de pana la 500 de lei informează purtătorul de cuvânt al Primariei Paşcani.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider