More

  Primăria te invită să te asociezi cu vecinii de la bloc

  Array

  Locuieşti la bloc şi nu faci parte încă dintr-o asociatie de proprietari? Primăria Paşcani te invitată să ajungi la un acord cu vecinii pentru administrarea spaţiilor comune. O acţiune în acest sens a fost demarata, timid de câteva zile, deocamdată printr-un anunţ postat pe site-ul instituţiei. Viceprimarul municipiului spune că va merge şi în scările de bloc pentru a-i convinge pe păşcăneni că este nevoie de asociaţii pentru o mai bună administrare dar şi pentru realizarea unor lucrări de reabilitare din fonduri guvernamentale sau europene.
  Până acum au fost înfiinţate în jur de 40 de asociaţii de proprietari şi de locatari dar aproape 2/3 din locuitorii de la bloc nu fac parte din astfel de structuri, de frică să nu fie păcăliţi sau din cauza costurilor. În lipsa asociaţiilor au apărut reprezentanţii de scară, cei care şi-au asumat responsabilitatea de a citi şi împarţi consumurile de apă şi au semnat contractele de furnizare cu ApaVital.
  Din acest motiv Primăria Paşcani atrage atenţia că şi acolo unde nu sunt asociaţii locatarii pascanenii au obligaţia de a menţine în bune condiţii şi să contribuie material pentru reparaţia spaţiilor comune şi să asigure delegaţilor asociaţiei accesul în apartament pentru inspectarea sau repararea reţelelor de utilităţi, cu un preaviz de 5 zile.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI