9.6 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Primaria Targu-Frumos scoate la concurs un post de asistent medical

Primaria orasului Targu Frumos anunta organizarea unui concurs pentru un post vacant din cadrul institutiei. Este vorba despre functia de asistent medical comunitar, din cadrul compartimentului de Asistenta Sociala.
Anuntul a fost postat pe site-ul primariei in cursul zilei de marti, 21 mai a.c.. Persoanele interesate pot depune dosarul cu actele necesare pana la sfarsitul lunii, la Compartimentul de Resurse Umane. Cateva dintre conditiile necesare ocuparii postului pe perioada nedeterminata sunt studii de specialitate si minim sase luni de experienta in domeniu. Acest post implica identificarea familiilor de pe raza orasului cu risc medico-social, vizite la domiciliu precum si prevenirea sau depasirea situatiilor de dificultate. Potrivit anuntului postat, proba scrisa va avea loc pe 03 iulie iar interviul pe data de 08 iulie, la sediul Primariei, in fata unei comisii de specialitate .

Mentionam ca postul a fost ocupat pana in prezent de Viorica Cozma timp de cativa ani, care a renuntat la post din motive personale.

Alte articole