18.4 C
Paşcani
joi, septembrie 21, 2023

Primăria Târgu Frumos pune în aplicare noile măsuri împotriva coronavirusului. Dezinfecție în oraș și dezinfectant în scările de bloc

Administratiile locale au inceput deja sa puna in aplicare masurile anuntate aseara de Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. Mai exact, la Targu Frumos, primarul orasului, Ionel Vatamanu, a precizat ca in perioada imediat urmatoare vor avea loc actiuni de dezinfectie a strazilor din oras si ca se vor cumpara dispensere cu dezinfectant care vor fi montate in scarile de bloc.

Primăria orașului Târgu Frumos este la datorie! Vă rugăm să stați acasă!

Suntem mobilizați în lupta cu noul #coronavirus și luăm măsuri concrete:

În concordanță cu măsurile dispuse prin Ordonanța Miliară nr. 4, s-a trecut la organizarea activităților, astfel încât în perioada imediat următoare toate scările de bloc din oraș să fie dezinfectate. Încă de acum două săptămâni, am transmis către asociațiile de proprietari obligativitatea de a face, cu personalul propriu, igienizarea spațiilor comune. Odată cu ultimele măsuri dispuse duminică seară, echipe din cadrul Primăriei , dotate cu atomizoare, se vor deplasa în teren pentru a efectua dezinfectarea tuturor scărilor de bloc. În același timp, s-a demarat achiziția de dispensere cu dezinfectant care să fie amplasate la intrările în blocuri.

În paralel, in cursul săptămânii va demara și acțiunea de spălare și dezinfectare a străzilor, trotuarelor și platformelor de deșeuri menajere” a precizat edilul pe Facebook.

Alte articole