26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Primăria Târgu Frumos angajează inspector şi consilier juridic

- Advertisement -

Locuri de muncă la Primăria din Târgu Frumos. Administraţia locală angajează inspector grad I superior şi consilier juridic I principal. Concursul constă în trei probe: selecţia dosarelor, proba scrisă şi interviul. Pot opta pentru aceste posturi candidaţii care au minim 5 ani experienţă pe un post similar.

Dosarul de înscriere la concurs trebuie să cuprindă formular tip de înscriere, CV ul candidatului, copie după actul de identitate, copie diplomă studii, acte care să ateste vechimea în domeniu, cazier, adeverinţă medicală care să ateste starea de sănatate şi declaraţie pe propria răspundere că nu a desfăşurat activităţi politice.

Dosarele de înscriere se depun până pe data de 29 decembrie 2016, ora 16.00 la sediul Primăriei din Târgu Frumos.

Candidaţii care vor trece de selecţia dosarelor vor participa la proba scrisă, programată pentru data de 9 ianuarie, la ora 10.00. Subiectele pentru proba scrisă vor fi conform bibliografiei anunţată pe site ul Primăriei.

Mai multe detalii despre posturile scoase la concurs şi actele necesare pot fi obţinute la sediul administraţiei locale sau pe site ul Primăriei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow