More

  Primăria SRL face curat în casele oamenilor

  Array

  Cereri mai puţin obişnuite la audienţele de astăzi. Două păşcănence s-au prezentat la sediul administraţiei locale şi au cerut aleşilor locali să le rezolve problemele cu mizeria şi gândacii din apartamentul vecinilor sau să le acopere blocul.

  Primul caz este al Alinei Miron de pe Aleea Tineretului. Femeia şi-a modernizat recent locuinţa, însă acum are probleme cu gândacii veniţi dintr-un apartament rămas gol după ce proprietarul a murit. Tânăra a adus şi o lista cu semnături de la vecinii săi pentru ca reprezentanţii Primăriei să între în casă să facă dezinsecţie şi deratizare.

  Reprezentanţii administraţiei locale i-au promis femeii că vor încerca să dea de rudele bărbatului decedat deoarece nu pot intră în imobil fără acordul proprietarilor sau moştenitorilor acestuia.

  Şi la un bloc de pe Aleea Sportului sunt neînţelegeri între vecini. Elena Ioan a venit la audienţe şi a solicitat repararea acoperişului. Păşcăneancă spune că de ani buni încearcă să îşi convingă vecinii să contribuie financiar pentru a rezolva această problemă însă locatarii nu sunt interesaţi de investiţie.

  Viceprimarul municipiului i-a transmis femeii că va lua legătura cu Asociaţia de proprietari pentru a găsi o soluţie la problema păşcănencei.

  Reamintim că potrivit legii toate asociaţiile de locatari din România sunt obligate să întreţină clădirile şi să repare problemele apărute la acoperiş, instalaţii, uşile şi sistemele de iluminat ale imobilului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI