More

  Primăria şi Consiliul Local, aceiaşi reprezentanţi în C.A.-urile şcolilor. Când vor prezenta rapoartele de activitate

  Consiliul Local din Paşcani şi-a desemnat reprezentanţii în şcolile din municipiu pentru anul şcolar 2017-2018. Au fost reconfirmaţi aproape toţi membrii care au fost nominalizaţi şi anul trecut, cu câteva excepţii. La Colegiul “Unirea” sunt doar doi membrii din partea administratiei în C.A., iar la Şcoala Gastesti, doar unul. Totodată, la Clubului Copiilor şi Grădiniţă cu Program Prelungit nr.3., au fost numiţi noi consilieri.

  În ultima şedinţa de Consiliu Local de la Paşcani au fost numiţi reprezentanţii legislativului în şcolile din oraş. Au fost reconfirmaţi aproape toţi membri, la cele 11 unităţi de învăţământ din municipiu.

  Au avut loc şi câteva schimbări. De exemplu, la Colegiul Unirea nu mai sunt trei membri, ci doi, după plecarea lui Ovidiu Bejenariu. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Şcoala Gastesti, unde a rămas reprezentant doar Ciprian Pintilie.
  La Clubul Copiilor şi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr 3, au fost numiţi noi membri şi anume, Ioan Danu, respectiv, Sorin Olariu.

  Viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu, a declarat în emisiunea “Pulsul Zilei”, difuzată aseară la BIT TV, că nu exclude posibilitatea că reprezentanţii Consiliului Local în C.A.-urile unităţilor de învăţământ, să fie obligaţi să prezinte câte un raport de activitate privind contribuţiile lor în şcoală.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet