elefant.ro
More

  Primăria şi Consiliul Local, aceiaşi reprezentanţi în C.A.-urile şcolilor. Când vor prezenta rapoartele de activitate

  Consiliul Local din Paşcani şi-a desemnat reprezentanţii în şcolile din municipiu pentru anul şcolar 2017-2018. Au fost reconfirmaţi aproape toţi membrii care au fost nominalizaţi şi anul trecut, cu câteva excepţii. La Colegiul “Unirea” sunt doar doi membrii din partea administratiei în C.A., iar la Şcoala Gastesti, doar unul. Totodată, la Clubului Copiilor şi Grădiniţă cu Program Prelungit nr.3., au fost numiţi noi consilieri.

  În ultima şedinţa de Consiliu Local de la Paşcani au fost numiţi reprezentanţii legislativului în şcolile din oraş. Au fost reconfirmaţi aproape toţi membri, la cele 11 unităţi de învăţământ din municipiu.

  Au avut loc şi câteva schimbări. De exemplu, la Colegiul Unirea nu mai sunt trei membri, ci doi, după plecarea lui Ovidiu Bejenariu. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la Şcoala Gastesti, unde a rămas reprezentant doar Ciprian Pintilie.
  La Clubul Copiilor şi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr 3, au fost numiţi noi membri şi anume, Ioan Danu, respectiv, Sorin Olariu.

  Viceprimarul municipiului, Gabriela Nedelcu, a declarat în emisiunea “Pulsul Zilei”, difuzată aseară la BIT TV, că nu exclude posibilitatea că reprezentanţii Consiliului Local în C.A.-urile unităţilor de învăţământ, să fie obligaţi să prezinte câte un raport de activitate privind contribuţiile lor în şcoală.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biciclist accidentat la Războieni. A traversat prin loc nepermis

  Un biciclist a fost accidentat vineri seara, in localitatea ieseana Razboieni. Barbatul, in varsta de 56 de ani, ar fi traversat strada printr-un loc...

  Uniunea Europeană enervează țăranii români cu legea porcului. „Să-i fac un grafic de hrănire? Să mă schimb de cinci ori pe zi?”

  Uniunea Europeană revoluționează modul în care românii cresc porci în propriile curți. Specialiștii de la Bruxelles nu sunt de acord ca animalele să mai fie...

  Studiu: Deșeurile electronice ating niveluri record

  Un munte de televizoare cu ecran plat, telefoane mobile și alte produse electronice a crescut ajungând la un nivel record anul trecut, potrivit unui...

  Opinii