19.1 C
Paşcani
joi, august 18, 2022

Primăria se pregătește sa o înlocuiască pe “Monica rezolva tot”, după un an de nepăsare

- Advertisement -

Administratia locală din Pașcani vrea sa scape de funcționara cercetata de DNA pentru trafic de influenta in forma continuata, in urma a 8 plângeri de inselaciune depuse de persoane care au apelat la serviciile sale pentru a fi angajate la Primărie sau pentru diferite aprobări.

Pentru postul ocupat de Monica Oneata, municipalitatea intenționează sa angajeze un referent debutant, proba scrisă a concursului fiind programată pe 7 septembrie a.c. de la ora 10.00. Cei care sunt interesați pot depune dosarele de înscriere pana pe 22.08.2022 (inclusiv), ora 15,30 iar condițiile de concurs au fost publicate pe site-ul instituției.
De asemenea Monica Oneata urmează sa fie cercetata, din nou, de Comisia de Disciplina, conform unor surse neoficiale, după ce procurorii DNA au constatat ca administratia locală nu a luat nici o măsură împotriva ei, desi faptele au fost cunoscute atât din reclamațiile aduse la cunoștința primarului, de o parte din victime, cât si din dezvăluirile din presa locală.
După prima cercetare disciplinara, funcționara cercetata pentru fapte de corupție a scăpat fără nici o sanctiune, pe motiv ca nu a recunoscut nici o acuzație, si a rămas la Registratura Primăriei desi a fost condamnata penal si a execut câteva luni de pușcărie in anul 2009 pe motiv ca a furat din banii publici 17 000 lei, in anii 2003- 2004.

Menționăm ca Monica Oneata este cercetata de procurorii DNA, in stare de libertate, sub control judiciar, timp de 60 de zile. Perioada expira pe 16 august a.c.dar este foarte posibil sa fie trimisa in judecata.

Citește aici: Un salariat al Primariei Pascani, sub control judiciar pentru trafic de influenta

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow