-3.1 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Primăria Scobinți va ajuta financiar doi sportivi de performanță 

Administrația locală a comunei Scobinți va ajuta financiar doi sportivi de performanță din localitate, în vederea deplasării acestora la două competiții importante.

Este vorba despre două sume de bani care vor fi acordate din bugetul local,  una în valoare de 1000 de lei, pentru Alexandru-Iulian Amaritei, care va participa la Gala Sporturilor „Olimpia” la Ploiești pe 25 martie a.c. și suma de 5000 lei, pentru Vasile Amariței,care va participa la Competiția Internațională „Colloseum Tournament” din Malma -Suedia în data de 8 aprilie. Proiectul de hotărâre care a fost întocmit în acest sens a fost dezbătut de consilierii locali în ședința care a avut loc vineri, 18 martie, la sediul Primăriei Scobinti, fiind aprobat în unanimitate de voturi.

În același context, aleșii locali au apreciat faptul că odată cu participarea sportivilor la diverse competiții naționale și internaționale este promovat și numele comunei.

De precizat este faptul că administratia locală din Scobinți a acordat mereu o atenție deosebită activităților care implică tinerii și copiii din localitate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow