18 C
Paşcani
luni, mai 23, 2022
Array

Primaria Scobinti a angajat o firma pentru paza obsteasca. Primarul cere mai multa munca de prevenire

politist scobinti

Primaria comunei Scobinti a decis sa apeleze la ajutorul unei firme de paza pentru a asigura paza obsteasca. Asta din cauza faptului ca fenomenul de infractionalitate de pe raza comunei a crescut in anul ce a trecut.

Primarul comunei, Hritcu a anuntat acest lucru in cadrul sedintei de Consiliu Local ce a avut loc saptamana trecuta. Tot el, a felicitat seful de post, pentru activitatea din anul 2012 dar i-a si cerut acestuia mai multa munca de prevenire a infractionalitatilor.

Tot in cadrul acestei sedinte, seful de post al comunei, Aliosa Lupascu a prezentat raportul de activitate al Postului de Politie pentru anul 2012.

In cadrul acestui raport, agentul sef a mentionat si o serie de neajunsuri cu care Postul de Politie s-a intalnit in 2012, si anume in perioada septembrie 2011-septembrie 2012 acest post a fost desfiintat, ramanand un singur lucrator, deasemenea autoturismul din dotarea postului a fost transferat catre Sectia 9 Politie Harlau.

Si numarul mic de lucratori ai Postului Scobinti reprezinta o problema, in momentul de fata aici isi desfasoara activitatea doar 4 politisti.

Pentru 2013, Politia Scobinti isi propune cresterea gradului de siguranta al cetatenilor, prezenta mai activa in scoli, continuarea activitatilor cu scop preventiv, solutionarea cat mai rapida a reclamatiilor cetatenilor combaterea violentei stradale sau acordarea sprijinului necesar autoritatilor locale.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow