More

  Primaria Scobinti a angajat o firma pentru paza obsteasca. Primarul cere mai multa munca de prevenire

  Array

  politist scobinti

  Primaria comunei Scobinti a decis sa apeleze la ajutorul unei firme de paza pentru a asigura paza obsteasca. Asta din cauza faptului ca fenomenul de infractionalitate de pe raza comunei a crescut in anul ce a trecut.

  Primarul comunei, Hritcu a anuntat acest lucru in cadrul sedintei de Consiliu Local ce a avut loc saptamana trecuta. Tot el, a felicitat seful de post, pentru activitatea din anul 2012 dar i-a si cerut acestuia mai multa munca de prevenire a infractionalitatilor.

  Tot in cadrul acestei sedinte, seful de post al comunei, Aliosa Lupascu a prezentat raportul de activitate al Postului de Politie pentru anul 2012.

  In cadrul acestui raport, agentul sef a mentionat si o serie de neajunsuri cu care Postul de Politie s-a intalnit in 2012, si anume in perioada septembrie 2011-septembrie 2012 acest post a fost desfiintat, ramanand un singur lucrator, deasemenea autoturismul din dotarea postului a fost transferat catre Sectia 9 Politie Harlau.

  Si numarul mic de lucratori ai Postului Scobinti reprezinta o problema, in momentul de fata aici isi desfasoara activitatea doar 4 politisti.

  Pentru 2013, Politia Scobinti isi propune cresterea gradului de siguranta al cetatenilor, prezenta mai activa in scoli, continuarea activitatilor cu scop preventiv, solutionarea cat mai rapida a reclamatiilor cetatenilor combaterea violentei stradale sau acordarea sprijinului necesar autoritatilor locale.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet