More

  Primaria Scobinti a angajat o firma pentru paza obsteasca. Primarul cere mai multa munca de prevenire

  Array

  politist scobinti

  Primaria comunei Scobinti a decis sa apeleze la ajutorul unei firme de paza pentru a asigura paza obsteasca. Asta din cauza faptului ca fenomenul de infractionalitate de pe raza comunei a crescut in anul ce a trecut.

  Primarul comunei, Hritcu a anuntat acest lucru in cadrul sedintei de Consiliu Local ce a avut loc saptamana trecuta. Tot el, a felicitat seful de post, pentru activitatea din anul 2012 dar i-a si cerut acestuia mai multa munca de prevenire a infractionalitatilor.

  Tot in cadrul acestei sedinte, seful de post al comunei, Aliosa Lupascu a prezentat raportul de activitate al Postului de Politie pentru anul 2012.

  In cadrul acestui raport, agentul sef a mentionat si o serie de neajunsuri cu care Postul de Politie s-a intalnit in 2012, si anume in perioada septembrie 2011-septembrie 2012 acest post a fost desfiintat, ramanand un singur lucrator, deasemenea autoturismul din dotarea postului a fost transferat catre Sectia 9 Politie Harlau.

  Si numarul mic de lucratori ai Postului Scobinti reprezinta o problema, in momentul de fata aici isi desfasoara activitatea doar 4 politisti.

  Pentru 2013, Politia Scobinti isi propune cresterea gradului de siguranta al cetatenilor, prezenta mai activa in scoli, continuarea activitatilor cu scop preventiv, solutionarea cat mai rapida a reclamatiilor cetatenilor combaterea violentei stradale sau acordarea sprijinului necesar autoritatilor locale.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp