5.2 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Primaria renunta la administrarea strandului si a lacului Pestisorul. Vor fi scoase la licitatie

Va mai aduceti aminte cum era odata parcul lacul din Pascani? Apa limpede, barci si o terasa plina tot timpul de tineri. De multi ani de zile mizeria si indiferenta au pus stapanire pe acest loc de atractie dar Primaria vrea sa schimbe acum acesta situatie. Lacul va fi scos la licitatie pentru a fi amenajat de un investitor privat. La fel se va intampla si cu insulita din mijlocul apei unde ar urma sa fie amenajata o terasa.
La fel se va intampla si cu strandul municipal. Primaria vrea sa cedede administrarea strandului si a spatiilor comerciale de acolo unui singur comerciant care sa faca investitii. Cele doua documentatii se afla deja in lucru si vor fi supuse aprobarii Consiliului Local in sedinta din luna aprilie. Reprezentantii Primariei spun ca nu mai sunt au bani de la buget pentru intretienrea acestor locatii si ca pana la sedinta trebuie intocmite cartile funciare.

Mentionam ca pana acum au mai fost incercari de concesionare doar a terasei de la strand dar de fiecare data au fost probleme din cauza preturilor mari. Parcul unde este amplasat lacul Pestisorul a fost reamenajat de curand din fonduri europene, fara luciul de apa.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow