More

  Primăria răspunde provocării lui Sorin Olariu: Eco Salubritatea este în subordinea Consiliului Local. Veniţi cu soluţii!

  Array

  Primăria Paşcani răspunde la provocarea unui consilier local pe tema serviciului local de salubritate. În cursul zilei de ieri Sorin Olariu a semnată trimis presei un comunicat din partea PMP Paşcani prin care a trage atenţia edilului să nu avizeze cererea de majorare a preţului la salubritate de la 13 la 18 lei. Mai mult ar trebui analizată activitatea societăţii de o comisie specială, susţine consilierul local.
  În replică purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani îi transmite alesului local, tot prin intermediul unui comunicat de presă, ca societatea de salubritate se afla în subordinea legislativului local, nu a primarului, şi că, într-o astfel de situaţie consilierii pot iniţia proiecte şi pot veni cu soluţii.

  « În ceea ce priveşte comunicatul emis de consilierul local, Sorin Olariu, vă transmitem următorul punct de vedere. Astfel de demersuri se fac către Primăria Municipiului Paşcani, respectiv către Consiliul Local, nu către instituţiile de mass media. În calitate de consilier local, domnul Sorin Olariu are dreptul de a iniţia proiecte de hotărâre inclusiv din domeniul vizat de dumnealui. În ceea ce priveşte creşterea preţului la serviciul de salubritate, momentan acest demers nu a fost iniţiat de către SC Eco Salubritatea S.A..
  Domnul Sorin Olariu, l-a atenţionat pe primarul Municipiului Paşcani, Dumitru Pantazi să nu avizeze creşterea preţului la salubritate. În realitate nu primarul avizează un astfel de demers, ci Consiliul Local, asta pentru că societatea EcoSalubritatea ca s RAGCL-ul sau PrestServ Apa se afla în subordinea Consiliului Local. Astfel, îl invităm pe domnul Sorin Olariu să vină cu demersul dumnealui oficial, cu o adresă către Consiliul Local şi să prezinte şi soluţii viabile pentru rezolvarea acestei probleme expuse de domnia sa. »

  Foto: Cristian Menegon – purtator de cuvant al Primariei Pascani

  Biroul de Presă
  Cristian Dumitru Menegon
  Purtător de cuvânt al Primăriei Pașcani
  Ţel:0731 777 434
  E-mail: office@primariapascani.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul se imprumuta pentru cofinantarea a patru proiecte incepute de administratia Pantazi

  Municipiul Pascani ar urma sa se imprumute cu 4 milioane de lei pentru confinantarea a patru proiecte din fonduri europene. Propunerea primarului Marius Pintilie...

  Discutii pentru sensuri giratorii, in loc de semafoare si despre sistematizarea cartierelor

  Administratia din Pascani vrea sa renunte la semafoare, din cauza problemelor tehnice aparute tot mai des, si sa le inlocuieasca cu sensuri giratorii. Anuntul...

  Școala Lunca va fi preluată din toamnă de Școala Gimnazială Iordache Cantacuzino Pașcani

  Incepand de anul scolar viitor, Scoala Gimnaziala Lunca si structura Blagesti vor fi arondate Scolii Gimnaziale Iordache Cantacuzino, de pe strada Stefan cel Mare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI