More

  Primăria primește cereri pentru ajutoare de încălzire

  Array

  Păşcănenii cu venituri mici vor primi şi în acest an ajutor financiar pentru încălzirea locuinţei. În funcţie de venitul realizat pot primi compensaţii între 5 şi 90%. Condiţiile sunt la fel ca cele de anul trecut, singura schimbare fiind că dosarele nu se vor mai depune la RAGCL.

  Administraţia locală primeşte, de luni cereri pentru ajutoare de încălzire. Pentru a beneficia de compensaţie lunară la încălzire păşcănenii care realizează venituri până la 1082 lei/membru familie trebuie să depună acte care justifică venitul şi să completeze un formular tip la sediul Primăriei.

  Pe lângă adeverinţa de venit sau cupon de pensie, dosarul trebuie să conţină copii după actele de identitate ale membrilor familiei, acte din care rezultă calitatea titularului faţă de imobil şi bunurile deţinute.

  Condiţiile de acordare a ajutoarelor pentru încălzire sunt aceleaşi ca şi în anii trecuţi, singura schimbare este că păşcănenii branşaţi la sistemul centralizat nu vor mai fi nevoiţi să depună dosarele la RAGCL.

  Menţionăm că anul trecut au primit ajutoare de încălzire 1.644 păşcăneni, dintre care 142 au fost beneficiari de ajutor social. Subvenţiile la încălzire sunt acordate de la bugetul de stat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI