13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Primăria Pașcani vă invită la Zilele Municipiului – 29-31 iulie. Vezi programul general al manifestărilor

Primăria Pașcani vă invită la Zilele Municipiului ce vor avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în perioada 29-31 iulie. Pe site-ul administrației locale a fost publicat programul general al sărbătorii.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 29 iulie, de la ora 10:00, la sediul Primăriei. După discursurile oficialităților, va avea loc un spectacol artistic cu Ansamblul Rapsozii Siretului al Casei de Cultură și soliști colaboratori.

Apoi, va avea loc premierea șefilor de promoție de la școlile din municipiu și suburbii dar și a celor doi elevi cu media zece la Evaluarea Națională și Bacalaureat: Victor Lupoaea și Mălina Harasim.

La Casa de Cultură, va fi amenajată o expoziție a Muzeului Municipal Pașcani, ce aduce în atenția publicului “Cântarele vechi ale negustorilor”.

De la ora 18:00, în piațeta din fața Primăriei va avea loc primul spectacol la scenă. În debut vor fi talente locale, iar apoi Angelica Flutur, Beatrice Duca, Cristinel Iordăchioaia și DJ Deny.

Manifestările din cea de-a doua zi, sâmbătă, 30 iulie, vor începe cu teatru pentru copii la Casa de Cultură, de la ora 11:00. Trupa Prometeu a instituției pune în scenă piesa “Rățușca maca”.

Apoi, de la ora 12:30 va avea loc vernisajul unei expoziții de pictură, iar de la 12:50, a unei alte expoziții fotografică documentară.

Seara începe cel de-al doilea spectacol, de la ora 18:00, tot cu talente locale. Apoi, pășcănenii, dar și cetățenii din comunele apropiate care vor veni la sărbătoarea Pașcaniului se pot distra alături de Viorica Macovei, Grupul Etnofolcloric Plaiesii, Dya și Feli.

Ziua de duminică, 31 iulie, debutează cu un spectacol interactiv al Circului Toredo din București, de la ora 11:00, în piațeta Casei de Cultură.

Spectacolul de seara aduce pe scenă talente locale plus artiști cunoscuți și iubiți, precum Margareta Clipa sau Alexandru Brădățan. Programul se va încheia cu Randy, Smiley și un foc de artificii.

De precizat este faptul că pentru organizarea evenimentului, Consiliul Local Pașcani  a alocat suma de 501.000 lei la care se adaugă și sumele care vor fi gestionate de Casă Municipală de Cultură: 30.000 lei pentru talentele locale care vor urca pe scenă și 10.000 lei pentru organizarea manifestărilor din cele trei zile de la instituția de cultură.

Vezi aici programul

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow