21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de consilierul local care a reclamat Primaria la numarul de urgente 112, dupa ce i-a surprins pe muncitorii de la Gospodaria Comunala aruncand, la un loc, deseuri vegetale, hartie si plastic, intr-un loc improvizat. Consilierul pascanean sustine, intr-un live de la fata locului, ca de vina ar fi chiar reprezentantii Primariei. Cineva a dat foc la gunoaie pentru a scapa de ele dupa ce, problema a ajuns si in atentia autoritatilor de mediu.

Dupa cateva ore, muncitorii Primariei au incercat sa stinga incendiul. Viceprimarul Cristi Ratoi sustine ca a fost informat de un cetatean, de aceasta situatie, si ca focul ar fi fost pus de o persoana necunoscuta, nu de salariatii din subordine.
Gunoiul aprins a fost acoperit cu pamant, de un utilaj al administratiei locale, insa, in urma, au ramas mai multe focare care ard mocnit, a aratat consilierul `Sorin Olariu, tot intr-un live pe Facebook.

Mentionam ca atat primarul cat si viceprimarul municipiului sustin ca gropa de gunoi improvizata la iesirea din oras spre comuna Valea `Seaca ar avea un aviz provizoriu de functionare pentru trei ani de zile, perioada in care ar urma sa fie amenajate platforme de depozitare. Documentul nu a fost prezentat jurnalistilor, insa Garda de Mediu a inceput o ancheta in acest caz.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ACCIDENT RUTIER CU OPT VICTIME, LA MOTCA

Accident rutier cu sapte victime, dintre care doi minori....

ApaVital, in sediul fostului operator de apa din Pașcani

Legislativul pascanean este convocat in ședința extraordinara, miercuri 17...

Copaci toaletați in vegetație, pentru a se vedea lămpile de iluminat

  Administratia locală din Pașcani continua acțiunile de toaletate a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow