16.9 C
Paşcani
vineri, octombrie 7, 2022
Array

Primăria Pașcani se face de rușine. Instalațiile pentru iluminatul de Crăciun au fost date jos

- Advertisement -

Primăria Paşcani se face de ruşine. Instalaţiile pentru iluminatul de Crăciun au fost date jos, pentru a fi reparate fiind că s-au ars în urma unui scurt circuit. Asta după ce administraţia locală a fost critică de către postul local de televiziune BITTV, în cadrul ştirilor INFOBIT şi a emisiunii moderată de Cătălin Cojocaru, Pulsul zilei.

instalatii stranse

La două zile de la inaugurarea iluminatului festiv, Primăria Paşcani retrage instalaţiile de sărbători din centrul oraşului. Azi dimineaţă, societatea Lincas, cea care asigura astfel de servicii, a blocat strada Ştefan cel Mare pentru a strânge de pe stâlpi ornamentele luminoase.

Motivul? Sâmbătă, la generatorul amplasat în zona Grădiniţei nr 1 din Paşcani a fost un scurt circuit care a ars o parte din instalaţii. De aceea, spun reprezentanţii Primăriei că nu au funcţionat toate. Pentru a fi reparate ele sunt date jos de pe stâlpi şi vor fi puse în câteva zile.

iluminat pascani 1

Luminile de sărbătoare au fost aprinse în seara zilei de 1 Decembrie. Acestea erau numai în zona centrală şi funcţionale pe alocuri, iar instalaţiile luminoase puse în brazii din centrul oraşului păreau a fi puse la întâmplare. Pe Esplanadă, în Parcul Peştişorul, scările mici şi mari nu a fost, momentan, nimic amenajat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow