19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Primăria Pașcani primește cererile pentru tichetele de Paște

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Primăria Paşcani se pregăteşte să împartă tichetele sociale pentru masa de Paşte. În acest an vor fi distribuite 1500 de bonuri valorice fiecare a câte 100 de lei.

Administraţia din Paşcani a modificat plafonul de venit de la 450 la 550 lei pe membru de familie pentru păşcănenii care pot solicită astfel de ajutoare sociale.

De luni, 11 aprilie până pe 22 doritorii trebuie să depună la sediul administraţiei locale actele doveditoare pentru acordarea tichetelor sociale. Pe lângă cerere, dosarul trebuie să cuprindă cartea de identitate a solicitantului, certificat de căsătorie, de naştere sau certificate de deces acolo unde este cazul în original şi copii după actele doveditoare a venitului. Evaluarea solicitărilor se face prin anchetă socială.

Reprezentanţii Primăriei fac apel la păşcăneni să nu se îngrămădească la sediul administraţiei locale deoarece au la dispoziţie două săptămâni în care pot depune actele.

Conform spuselor purtătorului de cuvânt al Primăriei tichetele sociale vor ajunge la beneficiari după 25 aprilie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI