25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

Primăria Paşcani nu se grăbeşte pentru plata online a taxelor si impozitelor locale

Ultimele știri

Primăria Paşcani nu se grăbeşte să implementeze un sistem informatic pentru a face posibilă plata online a taxelor şi impozitelor locale. La sfârşitul lunii iulie legislativul local a aprobat o hotărâre în acest sens la iniţiative consilierilor PNL. De atunci şi până acum administratia a reuşit doar achiziţionare unor servere şi routere. Urmează să fie încheiate convenţiile cu băncile şi să fie implementate soluţiile de securizare şi internet împreună cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Purtatorul de cuvânt al Primăriei spune că “mai este mult de lucru şi drumul este lung” până când păşcănenii îşi vor putea achita online taxele şi impozitele locale.
Menţionăm că după implementarea noului sistem contribuabilii vor suporta comisioanele pentru plată cu cardul impuse de banca unde are contul iar administraţia locală va achita cheltuielile pentru integrare şi mentenanţa a platformei online.
Plata online a fost implementată cu succes în mai multe administratii orăşeneşti şi comunale din ţară, inclusiv în judeţul Iaşi şi este folosită de milioane de contribuabili.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
25 ° C
25.5 °
24.1 °
65 %
3kmh
67 %
vin
23 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI