More

  Primaria Pascani nu mai merge la hramul orasului Ialoveni. TV BIT va transmite programul de acolo

  Array

  Administratia locala din Pascani nu va mai participa la festivitatile prilejuite de hramul orasului Ialoveni din Republica Moldova, programate sa aiba loc la sfarsitul acestei saptamani, pe 27 octombrie 2012.

  Decizia a fost luata, astazi, desi cu cateva zile in urma, viceprimarul Vasile Axinte anuntase ca Primaria Pascani va raspunde invitatiei Primariei Ialoveni cu o delegatie de cca 24 de persoane. Motivul pare sa fie faptul ca gazdele evenimentului au trimis invitatie la Pascani doar pentru 7 persoane, conform unei decizii a Consiliului Ialoveni, fara sa specifice daca este asigurata sau nu cazarea lor peste noapte, in conditiile in care delegatia de la Pascani era mult mai numeroasa, formata din oficialitati locale si oameni de afaceri. Mai mult, vineri 26 octombrie Primaria Pascani va gazdui sedinta Consiliului Judetean Iasi si trebuie sa pregateasca sedinta ordinara a Consiliului Local programata la inceputul saptamanii viitoare.

  Daca oficialitatile locale nu mai vor sa treaca Prutul o echipa de reporteri de la TV BIT Pascani va fi prezenta la hramul fratilor nostri din Ialoveni pentru a va prezenta, dumneavoastra, in cadrul programului de duminica 28 oct 2012, momentele artistice care vor fi sustinute de artistii moldoveni.
  Este vorba despre un concert de muzica populara sustinut de ansamblurile „Porumbiţa”, ”Enigma”, Octavia” si „Ialoveneanca” alaturi de orchestra de muzică populară „Muguraşii”. De asemenea vor concerta Gheorghe Ţopa, Anişoara Puică, Zinaida Julea, Adrian Ursu, Anatol Mîrzenco si formatia tiganeasca „Podcova”.

  Mentionam ca anul trecut o delegatie de la Pascani condusa de fostul primar Grigore Craciunescu s-a deplasat la Ialoveni pentru semnarea actului de infratire intre cele doua localitati. De asemenea in primavara acestui an o delegatie de la Ialoveni a fost in vizita la Pascani, petru a participa la o sedinta festiva organizata de Consiliul Local Pascani.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI