25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Primăria Pașcani nu a găsit parteneri pentru a accesa fonduri UE

Primăria Paşcani a anulat procedura de selecţie a partenerilor pentru creerea Grupului de Acţiune Locală. Reprezentanţii administraţiei locale spun că au luat această măsură deoarece până acum nu s-a arătat interesat nici un agent economic şi a fost depusă o singură oferta din partea unui ONG din Iaşi.

Proiectul prin care se obţinea 50 mii euro ca sprijin pregătitor pentru eleborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală adresat oraşelor şi municipiilor mai puţin dezvoltate care au mai mult de 20 mii locuitori trebuia depus până luni, 14 noiembrie. În următoare perioadă administraţia locală intenţionează să caute o soluţie pentru înfiinţarea acestui GAL pentru a putea depune cerere de finanţare peste 6 luni.

Reamintim că proiectul îşi propune promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei, discriminării şi excluziune socială din comunităţile marginalizate. Valoarea finanţării este de aproximativ 7 milioane euro, bani din care se vor face diferite proiecte menite să contribuie la creşterea nivelului de trăi în zonele sărace ale municipiului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow