8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Primăria Paşcani: Motatu a minţit. Nimeni nu i-a cerut să fie consilierul primarului

Primăria Paşcani neagă că ar fi făcut demersuri pentru cumpărarea societăţii civile aşa cum a apărut într-o ştire publicată pe site-ul newspascani.com.

Într-un comunicat de presă transmis pe adresa redacţiei noastre se arată că „În nici un moment nu s-a pus problema că domnul Ion Motatu să fie propus pentru vreo funcţie din cadrul Primăriei Municipiului Paşcani.”

Mai mult administraţia locală solicita ca cel care susţine că i s-a propus să fie consilierul primarului să prezinte dovezi în acest sens.
„Afirmaţia este una falsă, întrucât nimeni din aparatul de specialitate al domnului primar, Dumitru Pantazi, nu a făcut o astfel de propunere.
Rugăm pe această cale atât redacţia cât şi pe domnul Ion Motatu să prezinte dovezi pentru cele afirmate de domnia sa…”

Menţionăm că în momentul de faţă edilul municipiului Paşcani are doi consilieri personali: Cristian Menegon – purtătorul de cuvânt al instituţiei şi Alina Bunescu, şefa de cabinet. Ion Motatu a refuzat să comenteze poziţia administratiei locale. El a precizat pentru BIT TV ca va clarifica, mâine, acesta problemă în cadrul unei întâlniri cu primarul Dumitru Pantazi şi că cel care i-a propus această funcţie nu a fost edilul municipiului, ci un membru al PSD Paşcani.

Drept la replica

“In urma articolului aparut pe site-ul dumneavoastra cu titlul “Cum a încercat primarul Dumitru Pantazi să cumpere societatea civilă: Ion Moțatu a fost momit cu un loc de muncă în administrația publică!”, scris de Oana Cordoneanu, in data de 8.12.2015 va transmitem urmatorul drept la replica:

In cadrul textului mentionati:

“Ion Moțatu a povestit că i s-a propus să fie unul dintre consilierii personali ai primarului Dumitru Pantazi. Propunerea a venit de la o persoană din anturajul edilului șef și a fost refuzată de reprezentantul societății civile.
Mi s-a făcut propunerea să lucrez ca și consilier personal al domnului primar Dumitru Pantazi, având în vedere că societatea civilă face și drege. Nu pot să vă spun de cine a fost făcută, dar răspunsul meu a fost următorul: Moțatu nu este de vânzare. Propunerea a fost repetată și am refuzat din nou”.
Afirmatia este una falsa, intrucat nimeni din aparatul de specialitate al domnului primar, Dumitru Pantazi, nu a facut o astfel de propunere.
Rugam pe aceasta cale atat redactia cat si pe domnul Ion Motatu sa prezinte dovezi pentru cele afirmate de domnia sa in cadrul emisiunii “De vorba cu strada”, difuzata in data de 7.12.2015 pe postul de televiziune Actualitatea TV.

Cu stima,

Biroul de Presă
Cristian Dumitru Menegon

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow