More

  Primăria Pașcani luată cu asalt de veterani. De mâine va fi reluat transportul local gratuit

  Array

  Zeci de pascaneni au luat cu asalt sediul Primariei. Veteranii de razboi, persoanele cu handicap si insotitorii lor sunt nemultumiti de faptul ca nu beneficiaza in aceasta luna de transport gratuit in Pascani si suburbii. Problema a aparut in urma unor neintelegeri dintre adminitratia locala si transportator privind decontarea biletelor.

  Aproape 40 de pascaneni, au venit astazi la audientele de la Primariei nemultumiti de faptul ca trebuie sa plateasca biletele pentru transportul in comun desi conform legii ar trebui sa beneficieze de gratuitate.

  Satui sa astepte, oamenii au inceput sa fie din ce in ce mai agitati. Asta deoarece primarul, Dumitru Pantazi, cel care a tinut audientele, era ocupat cu alte treburi administrative.

  Dupa aproape o ora, primarul Pantazi a venit sa discute cu oamenii revoltati. El le-a explicat pascanenilor ca exista o neintelegere intre Primarie si serviciul de transport din cadrul RAGCL. Edilul pascanean a dispus ca pana maine sa fie vizate toate legitimatiile pentru persoanele beneficiare de aceasta gratuitate urmand ca detaliile financiare sa fie clarificate mai tarziu. Asta insemna ca de maine atat veteranii si vaduvele de razboi cat si persoanele cu handicat vor putea beneficia , in continuare de aceasta gratuitate.

  Totodata, edilul a precizat ca lista cu persoanele va fi actualizata, astfel incat plata sa fie facuta doar pe calatoriile efectuate.

  Mentionam ca in prezent in evidentele Serviciului Social al Primariei se afla 160 de persoane, costurile pentru decontarea biletelor fiind de aproape 12.000 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare

  Devine din ce în ce mai clar că, la Ministerul Transporturilor, amânați “la nesfârșit” desemnarea câștigătorului pentru proiectarea autostrăzii Ungheni-Iași-Tg.Neamț, ieșind astfel (în mod...

  Bugetul pentru anul 2021: responsabil, cu sume record pentru investitii

  Majoritatea de dreapta din Parlamentul României a votat marți 2 martie, legea bugetului de stat și legea bugetului asigurărilor sociale pentru anul 2021. Principiile de...

  Primaria Pascani se joaca cu focul. Gunoiul depozitat ilegal a fost incendiat -VIDEO

  Gunoaiele depozitate ilegal de administratia locala, la iesirea din Pascani au fost incendiate in cursul zilei de astazi. Focul a fost surprins chiar de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI