10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Primăria Pașcani luată cu asalt de veterani. De mâine va fi reluat transportul local gratuit

- Advertisement -

Zeci de pascaneni au luat cu asalt sediul Primariei. Veteranii de razboi, persoanele cu handicap si insotitorii lor sunt nemultumiti de faptul ca nu beneficiaza in aceasta luna de transport gratuit in Pascani si suburbii. Problema a aparut in urma unor neintelegeri dintre adminitratia locala si transportator privind decontarea biletelor.

Aproape 40 de pascaneni, au venit astazi la audientele de la Primariei nemultumiti de faptul ca trebuie sa plateasca biletele pentru transportul in comun desi conform legii ar trebui sa beneficieze de gratuitate.

Satui sa astepte, oamenii au inceput sa fie din ce in ce mai agitati. Asta deoarece primarul, Dumitru Pantazi, cel care a tinut audientele, era ocupat cu alte treburi administrative.

Dupa aproape o ora, primarul Pantazi a venit sa discute cu oamenii revoltati. El le-a explicat pascanenilor ca exista o neintelegere intre Primarie si serviciul de transport din cadrul RAGCL. Edilul pascanean a dispus ca pana maine sa fie vizate toate legitimatiile pentru persoanele beneficiare de aceasta gratuitate urmand ca detaliile financiare sa fie clarificate mai tarziu. Asta insemna ca de maine atat veteranii si vaduvele de razboi cat si persoanele cu handicat vor putea beneficia , in continuare de aceasta gratuitate.

Totodata, edilul a precizat ca lista cu persoanele va fi actualizata, astfel incat plata sa fie facuta doar pe calatoriile efectuate.

Mentionam ca in prezent in evidentele Serviciului Social al Primariei se afla 160 de persoane, costurile pentru decontarea biletelor fiind de aproape 12.000 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow