23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022

Primăria Paşcani închiriază terenuri pentru terase şi garaje

Primăria Paşcani îi invită pe cei care vor să ocupe temporar domeniul public să vină şi să încheie contract cu administratia locala. În acest sens săptămâna trecută legislativul păşcănean a aprobat un regulament iar cererile şi actele necesare pot fi depuse Ghişeul Unic.

Contractele urmează să fie încheiate pentru maxim 5 ani de zile, prin încredinţare directă, fără licitaţie. Sunt aşteptaţi cei care vor să deschidă terase pe domeniul public, să desfăşoare comerţ stradal sau proprietarii de garaje. În cazul construcţiilor deja edificate pot încheia contracte doar cei care au avut sau au documente legale nu cei care au ocupat abuziv domeniul public.

Regulamentul a fost aprobat de toţi consilierii locali, în şedinţă extraordinara de vineri după ce a fost în dezbatere publică pe site-ul Primăriei, timp de câteva săptămâni de zile. Marius Pintilie de la PNL a cărei societate are ocupate abuziv mai multe suprafeţe de teren din domeniul public a atras atenţia că municipalitatea să soluţioneze toate cererile primite de la cetăţeni, fără amânări şi preferinţe, aşa cum s-ar fi întâmplat până acum.
Consilierul păşcănean a fost amendat de câteva ori apoi somat să elibereze terenurile pentru care nu are contract, iar cererile depuse până acum i-au fost refuzate. Demersurile administraţiei locale au fost contestate în instanţă

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow