20.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
20.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
Array

Primaria Pascani imparte 4000 de tichete sociale, categoriilor defavorizate. Afla de unde le poti lua si in ce conditii

Ultimele știri

Vesti bune pentru categoriile defavorizate din Pascani. Incepand de maine 20 decembrie 2012, Primaria Pascani imparte 4000 de tichete valorice, asistatilor social, persoanelor cu handicap si pensionarilor cu venituri mici. Actiunea se va desfasura in sala de sedinte de la fostul sediul al Primariei Pascani , in zilele de joi si vineri, incepand cu ora 09.00, sub supravegherea jandarmilor si a Politiei Locale .
Conform comunicatului de presa transmis pe adresa redactiei noastre de aceste tichete pot beneficia pensionarii cu venituri de pana la 400 de lei lunar, persoanele care primesc ajutor social conform Legii 416 si asistentii personali si insotitorii persoanelor cu handicap, aflati in evidentele Primariei. Tichetele pentru aceste categorii vor fi impartite in ziua de joi.
De asemenea pot primi tichete sociale si alti pascaneni care au un venit mediu net pe membru de familie sub 300 de lei , pe baza unei anchete sociale. Ei trebuie sa depuna la registratura o cerere insosita de actele justificative cu privire la veniturile familiei si numarul de membri. Pentru acestia, tichetele vor fi impartite in ziua de vineri, in aceeasi locatie si de la aceeasi ora.
Mentinam ca toti beneficiarii trebuie sa se prezinte cu un act de identitate iar pensionarii si cu ultimul cupon de pensii.
Pentru acordarea acestor tichete Primaria a scos de la bugetul local, 2 miliarde de lei vechi, numarul beneficiarilor aflati in evidentele Primariei fiind de cca 2000 de persoane. Valoare unui tichet social este de 50 de lei, fiecare beneficiar urmand sa primeasca cate unul, iar pensionarii cate doua. Ele pot fi valorificate in orice magazin unde se pot face cumparaturi si pe baza tichetelor de masa.
Orizont.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
20.7 ° C
21.1 °
16.7 °
80 %
3.3kmh
66 %
sâm
20 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
28 °
mie
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI