Primăria Paşcani este executată silit pentru neachitarea unor datorii. Instituţia are de achitat 33.000 lei operatorului regional ApaVital. Pentru recuperarea banilor executorul judecătoresc a declanşat deja executarea silită iar conturile urmează să fie blocate.
Suma reprezintă cheltuieli de judecată şi penalităţi de întârziere datorate în urma unui sentinţe civile din 2017,  la care se adăugă alte 4400 lei cheltuieli de executare.

La începutul anului 2015, la presiunea cetăţenilor nemulţumiţi dar şi a unor consilieri locali, administratia locală deschide acţiune în instanţă pentru a oblige ApaVital să rebranşeze la reţeaua de apă blocurile debranşate si sa reia furnizarea,  acolo unde locatarii nu aveau sau refuzau să încheie contracte de distribuţie.

Cererea a fost respinsă de judecători, pe motiv că Primăria şi consiliul Local Paşcani nu aveau nici o calitate de a interveni în relaţia comercială dintre furnizorul şi beneficiarii serviciilor de apă şi canalizare.

Adresa Nr. 1174 Din 19.09.2018 – BEJ Toma Paul Si Altii – Executare Silita Declansata de Apavital SA by orizontul pascani on Scribd

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider