21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023

Primăria Paşcani cumpăra 20 de staţii de autobuz şi 120 de porţii de mâncare

Administraţia din Paşcani cumpăra 20 staţii de autobuz. Anunţul de achiziţie a fost deja publicat pe SEAP iar ofertele pot fi depuse pana pe data 4 decembrie. Pentru achiziţionarea lor a fost disponibilizata din bugetul local suma de 130.900 lei fără TVA. Conform caietului de sarcini zece dintre ele vor avea un panou informativ iluminat cu leduri,  iar zece vor fi fără.

Staţiile de autobuz vor avea o lungime de 4 metri, o lăţime de 1,2 metri şi o înălţime de 2,2 metri. Ele vor fi amplasate pe platforme betonate şi construite pe structură metalică ai policarbonat. Fiecare staţie va fi dotată cu o bancă de 3 m şi un coş de gunoi. Ele vor fi amplasate în staţiile unde opresc autobuzele RAGCL, din Paşcani şi cele cinci suburbii.

De asemenea Primăria Paşcani a scos la licitaţie prin selecţie de oferte servicii de catering pentru festivitatea de aniversare a a 50 de ani de la căsătorie pentru cuplurile din Paşcani, eveniment care va fi organizat pe 1 Decembrie de Ziua Naţională a României. Pentru masa de protocol a invitaţilor urmează să fie achiziţionate 120 de porţii de mâncare, pentru care a fost alocată de la bugetul local suma de 4800 de lei fără TVA.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow