14.3 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 30, 2023
Array

Primaria Pascani cauta sa impumute 8 milioane de lei

Primaria Pascani cauta sa imprumute 8 milioane de lei pentru sustinerea financiara a Planului de Dezvoltare a Zonei Vale. Zilele trecute administratia locala a publicat pe siteul institutiei un anunt prin care bancile sunt invitate sa depuna ofertele financiare, pana pe data de 23 octombrie ora 12.00
,,Având în vedere HOTARAREA Nr. 89 din data de 30.08.2012 privind aprobarea contractării unei finanţări rambursabile interne in valoare de 8.000.000 lei, se solicită oferta de preţ pentru servicii de consultanţă financiară, în concordanţă cu prevederile caietului de sarcini ataşat. Operatorii economici interesaţi pot depune oferta, până la data de 23.10.2012 ora 1200… Oferta, exprimată în lei fără TVA, va trebui să fie valabilă 30 zile şi va fi depusă în plic închis la registratura Primariei Municipiului Paşcani, cu sediul în str. Ştefan cel Mare nr. 16, cod poştal 705200, judeţul Iaşi… ,, se arata in anuntul de pe siteul Primariei Pascani.
Oferta financiară va conţine obligatoriu datele de identificare ale operatorului economic, numărul contului deschis la Trezorerie şi va fi însoţită de un certificat Constatator eliberat de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului un si minim 3 recomandări de la beneficiari pentru dovedirea experienţei similare, criteriul de atribuire fiind ”preţul cel mai scăzut”.
Orizont.info

Alte articole