26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Primăria Pașcani caută parteneri pentru înființare GAL

- Advertisement -

Primăria din Paşcani caută parteneri pentru înfiinţarea unui grup de acţiune locală cu care să atragă fonduri europene nerambursabile. Valoarea finanţării este de aproximativ 7 milioane euro, bani din care se vor face diferite proiecte menite să contribuie la creşterea nivelului de trai în zonele sărace ale municipiului.

Primăria Municipiul Paşcani caută ONG sau operatori economici pentru a înfiinţa un grup de acţiune locală. Scopul constituirii acestui grup îl reprezintă accesarea de fonduri europene nerambursabile în valoare de 7 milioane euro cu care va fi construit un centru social de zi şi se vor derula programe de recalificare şi reconversie profesională, vizate fiind persoanele care trăiesc în zone cu risc crescut de sărăcie.

Sprijinul pregătitor pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală, în prima faza în valoare de 50 mii lei se adresează oraşelor şi municipiilor mai puţin dezvoltate care au mai mult de 20 mii locuitori. Proiectul îşi propune promovarea incluziunii sociale, combaterea sărăciei, discriminării şi excluziune socială din comunităţile marginalizate.

Selecţia partenerilor se va face după următoarele principii: legalitate, transparenţă, nediscriminare, tratament legal şi eficiența utilizării fondurilor.

Organizaţiile sau operatorii economici interesaţi de acest parteneriat trebuie să depună până pe 14 noiembrie, ora 10.00 un dosar de participare la selecţie care trebuie să conţină scrisoare de intenţie, documente de calificare şi raport de evaluare pentru anii 2013 – 2015.

Evaluarea dosarelor şi anunţarea partenerilor selectaţi să facă parte din proiect se va face în termen de trei zile lucrătoare, iar cei nemulţumiţi pot depune contestaţii în maxim o zi de la afişarea rezultatelor.

anunt-selectie-1 by orizontul pascani on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow