6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Primaria Pașcani amenințată cu judecata, de un contribuabil


Un contribuabil pascanean ameninta alesii locali ca ii da in judecata. Barbatul cere ca strada Nicolae Iorga, denumita popular Marzasca, sa fie macar reparata, daca nu asfaltata. Cetateanul le-a dat si un ultimatum reprezentantilor administratiei locale: daca pana pe 1 martie nu iau masuri, ii asteapta in instanta pentru rezolvarea acestei probleme.

Disperare in randul pascanenilor care locuiesc pe strada Marzasca. Drumul a devenit impracticabil, plin de cratere uriase in care se zaresc tevile de canalizare. Un barbat care locuieste acolo a venit dimineata la Primarie pentru a cere alesilor sa ia masuri, daca nu ii da in judecata.

Constantin Lupu vrea ca intr-un timp cat mai scurt strada sa fie acoperita macar cu piatra sparta, daca nu asfaltata. Din cauza gropilor, el este nevoit sa isi lase masina la zeci de metri distanta fata de casa.

Totodata, jumatate din strada este in bezna dupa lasarea intunericului, asta deoarece nu functioneaza sistemul de iluminat public.

In replica, viceprimarul Vasile Axinte, cel care a tinut audientele astazi, a precizat ca Nicolae Iorga va fi asfaltata in intregime pana la sfarsitul acestui an. Lucrarile ar urma sa inceapa din primavara.

Mentionam ca din cauza gropilor, de cativa ani nici o masina nu mai poate circula pe drumul respectiv. Un tanar abia intors din strainatate, care s-a aventurat pe acolo, a ramas suspendat cu microbuzul in cratere.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow