-4.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Primăria Pașcani acordă despăgubiri în cazul distrugerilor provocate de inundații și furtuni

Locuitorii municipiului Pașcani care au probleme cu locuința sau gospodăriile în urma inundațiilor  sau furtunilor se pot adresa primăriei Pașcani pentru despăgubiri. Pentru a obține ajutor de la bugetul local, mai întâi trebuie îndeplinite o serie de condiții. Precizării au fost făcute de viceprimarul municipiului Pașcani în cadrul conferinței săptămânale de presă.

Un astfel de caz a fost și astăzi la audiențe. Este vorba despre o femeie din suburbia Găștești, care în urma ploile torențiale cu gridină de anul trecut a suferit mai multe pagube. Bucăţile de gheaţă i-au spart acoperișul, iar acum femeia se arată neputincioasă și ecre ajutor din partea Primăriei Pașcani.

Astfel, conform spuselor viceprimarului, procedura administrativa care trebuie urmata presupune mai mulți pasi. Pentru început se face o cerere pentru despăgubiri, apoi se va face o evaluare a pagubelor produse, iar în funcție de sumele disponibile la nivelul bugetui local se vor face astfel de despagubiri.

Deocamdată nu se știe ce fonduri sunt alocate de la bugetul local pentru astfel de situații și nici care sunt criteriile după care ar fi plătite despăgubirile.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow