12.4 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Primaria Pascani a ramas fara apa. Urmeaza zeci de blocuri

Culmea administratiei la Pascani. Primaria municipiului, cea care ar trebui sa fie un exemplu pentru cetateni, a ramas fara apa. De la primele ore ale diminetii operatorul regional Apa Vital a inchis robinetele pe motiv ca institutia nu si-a achitat serviciile consumate in ultimile 8 luni de zile. Reprezentantii operatorului regional sustine ca administratia locala are de achitat 629.000 lei si a refuzat sa incheie contractul de furnizare.
In pericol de a ramane fara apa sunt si serviciile din subordinea Primariei cum ar fi Cantina Sociala, serele si pietele.
Primaria recunoaste ca are datorii dar nu le poate achita pentru ca nu are contract. Mai mult administratia motiveaza ca nu a incheiat contractual de furnizare deoarece nu are inca suprafetele exacte dupa care urmeaza sa fie calculate costurile de epurare a apei meteorice.
La un pas de a ramane fara apa a fost chiar si operatorul locala de apa. Echipele de debransare au intrat in curtea societatii Prest Serv Apa dar paznicii nu i-au lasat sa ajunga la robinet. Directorul spune ca factura a fost achitata si ca de fapt Apa Vital trebuie sa plateasca serviciile de epurare.
Actiunile de debransare se vor intensifica saptamana viitoare. Opratorul iesean anunta ca urmeaza actiuni de amploare la blocurile unde locatarii nu au contractele de furnizare a apei.

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow