30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Primăria Paşcani a premiat elevii olimpici – VIDEO

Primaria Pascani a premiat astazi, elevii olimpici de la scolile din Municipiu. Evenimentul a avut loc chiar de 1 iunie, incepand cu ora 10.00, in sala de spectacole de la sediul nou al Primariei. Pentru inceput au fost premiati cei sase elevi care au reusit sa obtina rezultate de exceptie la olimpiadele nationale. Este vorba despre: Adochiţei Cristian, Liceul Teoretic “Miron Costin” Paşcani, Buzatu Nina Emanuela Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” Paşcani, Sticea Roxana Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” Paşcani, Toma Simona Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” Paşcani, Vântur Cristian Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” Paşcani, Voicu Oana Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” Paşcani. Ei au fost rasplatiti cu cate o diploma si un premiu de 300 de lei.

A urmat premierea elevilor care au obtinut rezultate bune si foarte bune la olimpiadele judetene sau regionale. Este vorba despre 98 de elevi care au primit cate o diploma si un premiu de 200 de lei.

In acelasi context, au fost felicitati cu diplome si flori si directorii celor mai bune scoli din Pascani, incepand cu Colegiul National „Mihail Sadoveanu” si terminand cu Scoala Generala Lunca-Pascani.

Mentionam ca premiile au fost inmanate de primarul Dumitru Pantazi, viceprimarul Vasile Axinte, consilierul local Vasile Balau, dar si inspectorul Vasile Sorohan.

In discursul sau, edilul pascanean a multumit consilierilor locali ca au votat ieri proiectul de hotarare privind acordarea acestor premii si a anuntat ca in primul weekend al lunii iulie, atunci cand va fi organizata a cincea editie a ,,Zilelor Pascaniului” va avea loc si festivitatea de premiere a sportivilor pascaneni, precum si a sefilor de promotie din acest an.

Festivitatile de astazi au debutat cu un spectacol artistic sustinut de elevii pascaneni.

ziarulorizont.info

VEZI MAI JOS LISTA OLIMPIADISTILOR CARE AU FOST PREMIATI

ELEVII CARE AU PATICIPAT LA OLIMPIADELE NATIONALA PREMIATI DE PRIMARIA PASCANI

ELEVII PREMIATI DE PRIMARIA PASCANI, 3

ELEVII PREMIATI DE PRIMARIA PASCANI, 2

ELEVII PREMIATI DE PRIMARIA PASCANI, 1

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow