More

  Primăria Paşcani a premiat elevii olimpici – VIDEO

  Array

  Primaria Pascani a premiat astazi, elevii olimpici de la scolile din Municipiu. Evenimentul a avut loc chiar de 1 iunie, incepand cu ora 10.00, in sala de spectacole de la sediul nou al Primariei. Pentru inceput au fost premiati cei sase elevi care au reusit sa obtina rezultate de exceptie la olimpiadele nationale. Este vorba despre: Adochiţei Cristian, Liceul Teoretic “Miron Costin” Paşcani, Buzatu Nina Emanuela Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” Paşcani, Sticea Roxana Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” Paşcani, Toma Simona Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” Paşcani, Vântur Cristian Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” Paşcani, Voicu Oana Colegiul Naţional „Mihail Sadoveanu” Paşcani. Ei au fost rasplatiti cu cate o diploma si un premiu de 300 de lei.

  A urmat premierea elevilor care au obtinut rezultate bune si foarte bune la olimpiadele judetene sau regionale. Este vorba despre 98 de elevi care au primit cate o diploma si un premiu de 200 de lei.

  In acelasi context, au fost felicitati cu diplome si flori si directorii celor mai bune scoli din Pascani, incepand cu Colegiul National „Mihail Sadoveanu” si terminand cu Scoala Generala Lunca-Pascani.

  Mentionam ca premiile au fost inmanate de primarul Dumitru Pantazi, viceprimarul Vasile Axinte, consilierul local Vasile Balau, dar si inspectorul Vasile Sorohan.

  In discursul sau, edilul pascanean a multumit consilierilor locali ca au votat ieri proiectul de hotarare privind acordarea acestor premii si a anuntat ca in primul weekend al lunii iulie, atunci cand va fi organizata a cincea editie a ,,Zilelor Pascaniului” va avea loc si festivitatea de premiere a sportivilor pascaneni, precum si a sefilor de promotie din acest an.

  Festivitatile de astazi au debutat cu un spectacol artistic sustinut de elevii pascaneni.

  ziarulorizont.info

  VEZI MAI JOS LISTA OLIMPIADISTILOR CARE AU FOST PREMIATI

  ELEVII CARE AU PATICIPAT LA OLIMPIADELE NATIONALA PREMIATI DE PRIMARIA PASCANI

  ELEVII PREMIATI DE PRIMARIA PASCANI, 3

  ELEVII PREMIATI DE PRIMARIA PASCANI, 2

  ELEVII PREMIATI DE PRIMARIA PASCANI, 1

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  PMP cere adoptarea în regim de urgenţă a legilor privind eliminarea pensiilor speciale şi reducerea numărului de parlamentari la 300. (P)

  PMP a cerut astăzi convocarea Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru eliminarea din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor a...

  Investitii din fonduri UE, in pericol! Trei proiecte in intarzaiere. Primarul Pintilie, depasit de complexitatea problemelor

  Situatie ingrijoratoare la Primaria Pascani cu investitiile publice finantate partial din fonduri europene. Trei din cele patru proiecte aflate in derulare prin ADR  Piatra...

  Reportaj despre un elev de la Liceul Special Târgu Frumos, devenit profesor în școala de unde a pornit în viață – VIDEO

  Avea doar 9 ani când o afecţiune oftalmologică îl lăsa fără vedere. Dar nu şi fără speranţă. A terminat şcoala, a făcut facultatea şi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI