-2.6 C
Paşcani
duminică, februarie 5, 2023

Primăria Pascani a pierdut unul dintre procesele pentru terenul de la serele Blagesti

Administrația locală din Pașcani a pierdut unul dintre procesele deschise împotriva societății Legume SA Blagesti, pentru a intra in posesia terenului. Pe 2 iunie a.c. Judecătoria Pașcani a respins acțiunea deschisa anul trecut de juriștii Primăriei, pe motiv ca pretențiile de eliberare a terenului nu au fost admise. Hotărârea nu este definitiva si poate fi atacată cu o acțiune in apel la Tribunalul Iași.
Edilul municipiului a spus ca pe rol mai este un proces deschis de curând pentru anularea înscrierii terenului in Cartea Funciara. Demersurile cadastrale au fost făcut cu aprobarea administrației locale, dar in urma unor informații eronate, a motivat primarul Marius Pintilie.

Menționăm ca SC Legume SA Pașcani deține peste 50 de hectare de teren in baza unei hotărâri judecătorești din 1994 care atesta proprietatea.
De cealaltă parte primarul municipiului pretinde ca terenul ar aparține municipalității după ce a fost trecut in patrimoniul public, in împrejurări neclare, fără nici un document.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow