More

  Primaria Pascani a inceput repararea strazilor din suburbii

  Array

  reabilitare suburbii

  Primaria a inceput sa reabiliteze cu piatra concasata o serie de strazi ce nu sunt asfaltate din suburbiile Pascaniului.

  In acest sens, dis de dimineata angajatii Primariei, au inceput repararea strazii din suburbia Blagesti ce face legatura cu comuna Vantori. In aceasta suburbie vor fi reabilitate un total 9 strazi: Oituz, Rapa Galbena, Pacii, Vasile Parvan, Bisericii, Eternitatii, Fundac, Avram Iancu si Arcului.

  Apoi vor continua lucrarile de reabilitare a strazilor  din suburbiile Sodomeni si Bosteni, unde ploile din ultima perioada au afectat anumite portiuni, in special cele situate in panta. Urmeaza sa fie reabilitate si drumurile din suburbiile  Gastesti, Lunca.

  In acest sens administratia locala a contractat o cantitate de 4700 mc de piatra concasata, in valoare de 2,2 miliarde de la societatea Geko Construct Pascani.

  Primarul Dumitru Pantazi, crede ca lucrarile vor fi  finalizate pana la sfarsitul lunii august si ca in anii urmatori pe strazile principale din suburbii ar urma sa fie pus covor asfaltic.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet