More

  Primaria Pascani a inceput repararea strazilor din suburbii

  Array

  reabilitare suburbii

  Primaria a inceput sa reabiliteze cu piatra concasata o serie de strazi ce nu sunt asfaltate din suburbiile Pascaniului.

  In acest sens, dis de dimineata angajatii Primariei, au inceput repararea strazii din suburbia Blagesti ce face legatura cu comuna Vantori. In aceasta suburbie vor fi reabilitate un total 9 strazi: Oituz, Rapa Galbena, Pacii, Vasile Parvan, Bisericii, Eternitatii, Fundac, Avram Iancu si Arcului.

  Apoi vor continua lucrarile de reabilitare a strazilor  din suburbiile Sodomeni si Bosteni, unde ploile din ultima perioada au afectat anumite portiuni, in special cele situate in panta. Urmeaza sa fie reabilitate si drumurile din suburbiile  Gastesti, Lunca.

  In acest sens administratia locala a contractat o cantitate de 4700 mc de piatra concasata, in valoare de 2,2 miliarde de la societatea Geko Construct Pascani.

  Primarul Dumitru Pantazi, crede ca lucrarile vor fi  finalizate pana la sfarsitul lunii august si ca in anii urmatori pe strazile principale din suburbii ar urma sa fie pus covor asfaltic.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Sarbatori fara cadouri pentru copii. Mos Craciun, pus in carantina de consilierii PNL si Pro Romania

  Copiii pascaneni nu vor primi, in acest an, cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Daca in anii trecuti au fost organizate mai multe...

  Pășcănenii își pot achita taxele și impozitele online, prin intermediul platformei ghiseul.ro

  Pascanenii isi vor putea achita taxele si impozitele locale online. Potrivit unei postari de pe pagina oficiala de Facebook a Primariei Pascani, autoritatile locale...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI